η τηλεόραση των Κυθήρων

To Kythira TV σας καλωσορίζει στις ηλεκτρονικές του σελίδες.
Το πρώτο τηλεοπτικό διαδικτυακό κανάλι των Κυθήρων είναι γεγονός. Μέσα από τις σελίδες μας αλλά και το ζωντανό μας πρόγραμμα θα ενημερώνεστε και θα ψυχαγωγείστε καθημερινά.
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στις σελίδες μας και σας ευχόμαστε καλή ψηφιακή ξενάγηση.

Σημερινό πρόγραμμα
Δείτε τη σημερινή μας εκπομπή

Μηνιαίες εκπομπές
Ολο το μηνιαίο πρόγραμμα

Ζωντανό πρόγραμμα
(Οταν αυτό διατίθεται) 

Κ.Ι.Π.Α

Το 2006 ιδρύθηκε το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης με στόχους την προαγωγή της πνευματικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των Κυθήρων και Αντικυθήρων, την ανάδειξη και διατήρηση της προϊστορικής και ιστορικής κληρονομιάς και της λαϊκής και της εν γένει κοινωνικής παράδοσης των δύο νησιών, την προστασία του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος τους, την ανάδειξη και προστασία του φυσικού τους κάλλους, τη συμβολή στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των τομέων της κοινωνίας τους μαζί με τη διασφάλιση και τη δημιουργία όρων υψηλής ποιότητας ζωής των προσώπων που κατοικούν η διαμένουν σ αυτά καθώς και την ενίσχυση της κάθε είδους εκπαίδευσης, της ανάπτυξης των πνευματικών ικανοτήτων, της άθλησης και της εν γένει παιδείας των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων.
Περισότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Κ.Ι.Π.Α. θα βρείτε εδώ

Χρήσιμα

Η Αφροδίτη Θεά του Αγνού Ερωτα και της αγνής φιλίας, ταυτίζεται με το νησί και παίρνει το όνομα "Κυθέρεια Αφροδίτη".
Το κλίμα των Κυθήρων είναι ευάρεστο μεσογειακό. Ο πληθυσμός σύμφωνα με την τελευταία απογραφή ανέρχεται σε 3936 κατοίκους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 27360 31931
Email: info@kythiratv.net
Διεύθυνση: Λιβάδι Κυθήρων 80100